teisipäev, november 21, 2006

ülo tuli kapist välja

peeter, ostes pesu oma naisele, lukustab end proovikabiini ja deklameerib rõõmsalt viisi pidamata: "ülo tuli kapist välja, ülo tuli kapist välja."

väga stiilse, kallihinnalise ja -hõngulise olemisega klubikangelanna, kelle järgi ilaleb ka kõige kallima lexusega rullnokk, mõtleb juhuslikult telesaadet vaadates oma kunagise alavääristatud klassivenna peale ning ümiseb üleolevalt muiates ninaette: "ülo tuli kapist välja, ülo tuli kapist välja."

toomas vaatab peeglis endale otsa, tiba paistes vesised silmad, päevane habe, pohmakas maitseb suus nagu... maitseb nagu... nagu... ja hambaari mõtleb napilt oksele hakates: "ülo tuli kapist välja, ülo tuli kapist välja."

lauri mõtleb heldimusega ingliklubi kuulujärgi täiesti sirge ja ilusa rühiga noore baarmäni peale ning meenutades eilset kuulujuttude update'i, segab uneledes mõtted antsust menulaulu riimidega: "ülo tuli kapist välja... antsu käsivarred... tuli kapist vää-häääälja."

jaanimardikas lõpetas oma hõõguse suure märja lartsu peale mis vihises mehelike ohete saatel ta kõrvale teelehele... "raisk," mõtles ta "ülo tuli kapist välja," täpselt samas rütmis, mida üürgas automakk.

valmar meenutab eilset pidu ja läbi räige alkoholihägu kangastub talle pilt, mis tal kõhu alt külmaks võtab... keda ta pani ja kuhu ja seejärel suhu... toomas... ja kõhualt läheb veel külmemaks... sest see meeldis talle ... ja toomasele?! ja ülo... tuli kapist välja... ülo tuli kapist välja ... api!

eleanor, noor kinnisvaramaakler, nähes, mis moodi äkitsi kogu kinnisvaraturg vaikse plopsatusega kollabeerub, mõtleb oma kõrgetele kontsadele toetudes, et eks seda oodata ju oligi, ehk siis: "ülo tuli kapist välja, ülo tuli kapist välja." hea et TEMA seda ette aimas :)

ants, kõndides välja psühholoogilise nõustaja juurest, tõdeb järsku, et see mida ta nakkushaiguseks pidas... et see, et ülo tuli kapist välja ja... on tegelikult see, mida ta isa puberteedieas pederastiaks nimetas... et tema ise ongi pede, et ilmselt on alati olnud ja alateadvus suunas ta sinna tööle ja... nädal tagasi sellele peole, kus ülo... ja need teised... aga vot see pidi nüüd küll nakkav olema.

/ et siis poleriimid vastava laulukese teemadel /

Kommentaare ei ole: