reede, märts 10, 2006

anekoot

eile kuulsin ühte suht rõvedat ingliskeelset nalja... sarnase ideega eestikeelne nali võiks kõlada järgmiselt:

Kaks täiesti jommis venda kõnnivad klubiuksest sisse, mis neil ei õnnestu, kuna turvamees paneb lihtsalt käe ette öeldes:
- "Härrad, meil on täna siin kostüümipidu, teemaks on meeleolud ja tunded. Kui kostüümi pole, sisse ei saa..."
- "Miš te mõdlede, et šišše ei šaaa..., miš meeleolud....?" vaatab talle suht häguse pilguga üks vendadest otsa.
- "No vaadake, see rohelise kostüümiga härrasmees siin (laseb tüübi sisse) on ilmselgelt kadedus ja see lillas noormees (laseb järgmise kergelt homoseksuaalse välimusega, kuid siiski vaid metroseksuaalse mehe sisse) sümboliseerib ilmselgelt oma kostüümiga õelust ning see neiu punases (suht kena tibi minuarust, või võiks olla vähemalt...) on armastus. Nojah, kuigi naised saavad täna ka niisama sisse (väga sõbralik klubi)."
- "Pooole probljeeeeemi," vastab teine kahest joomakaaslasest, rabab pöördelt oma sõbra tuikuval sammul kaasa ning nii nad vonklevadki sõbralikus tugiembuses eemale.

Möödub mõni aeg ja tüübid jälle klubi ukse taga... Seekord lähevad turvamehel aga silmad üllatusest ikka väga punni... sest tüübid on mõlemad alasti... no mitte täielikult... ühel tüübil on tõiva otsa seotud suur viht... kürv uhkelt varreks selle sees. Teisel aga on kummist naine ümber niuete seotud jalad seljataga sõlmes... ning kummist naise rinnale on kirjutatud Mari.

Turvamees ei saa alguses sõnagi suust välja, kui puristab siis:
- "Mis te noormehed olete oma ajud ära joonud või peab teile narkopolitsei kutsuma! Mis kuradi värk see siin on!?"
- "Herr tjurvameees, vaadake mina olen meeleolu, ma olen nimelt 'šuures vihas'."
Noh, tuvamees ei saa mõtlemata jätta, et suht rõve, kuid leidlik kostüüm on tüübil, kuid teine joomapurikas ei anna talle ikka rahu:
- "Ja kes siis teie kaaslane on?"
- "Tema... tema on Maris."

Kommentaare ei ole: