esmaspäev, mai 14, 2007

Ajaveeb 2007, võitja...? mis kategoorias? mina?

Mnjah, laupäeval oli plaanis minna samuti Kilulinna sest olin sattunud Eesti Ajaveeb 2007 nominentide hulka ja päääris hea pidu paistis tulevat. Kuid kuna reedel, 27 aastat tagasi, otsustas mu ema mind sünnitada, siis teenisin laupäeva õhtul mingisugust osa sellest rahast tagasi, mis kulus mul alkohoolsete jookide peale, millised ma oma sõprade kurgust eelmisel õhtul alla valasin... ehk siis laupäeva õhtu kulus mul korp! Fraternicas Estica vennastuspeo pildistamisele. Päris huvitav ja minu jaoks uudne üritus oli muide... head värvid.

Igatahes, täna ootas mind Gabi vahendusel tööl üks pusa ja kruus... mis olevat siis märgiks, et ma miskit mingis kategoorias olla ära võitnud ja laupäeval mu nimi välja hõigutud sääl juuksuri juures. Kerge uuring Eesti Ajaveeb 2007 lehel aga ei ütle küll midagi... ise eeldan, et ehk luule kategoorias, sest fotoblogina pole ma ilmselt võrreldes teistega eriline tegija.

Misiganes, see pusa ja kruus on igatahes päris mõnusad :) ning olgu siis, mille iganes eest... Ma tänan kõiki, kes minu poolt hääletasid, sest oma vaikses melanhoolias täna hommikul on see head tuju tekitav uudis ning siiski ühtlasi ka tunnustus sellele, mida kirjutan. Aitäh teile.

/ täiendus kell 16:17: /

Ja ongi nii! Nüüd on siis ka ametlikult võitjad selgunud ning tulemused väljas. Ehk siis mulle oli armuline Luule kategooria ning häälte arvu poolest oli see siin 9. blogi konkursil. Meeldiv :)

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hee! Palju Õnne sulle :)

Naljakas kui väike Tartu on ikka. Eelmisel nädalal helistati mulle ka Korp! Fr Esticast ja kutsuti perekonna õhtut pildistama. Kuna ma teatud põhjustel ei saanud minna, siis ütlesin ära ja kuulsin juba, et nad leidsin kelelgi teise...et see olidki siis Sina :) ?htt

ilves@metsas.ee ütles ...

oiblääd, kui meeliülendavalt täis ma fraternicas ennast volberdasin sel aastal, njaa...
aga, nahhui, kus minu kruus ja nii edasi on, ja mille kuradi pärast mu bloog seal üldse nomineerus, ja miks huumori alagrupis? türa, kirjuta siis veel tõsiseid ja igikestvaid rahvuslikke väärtusi kandvaid ajapeegeldisi.

Oryx ütles ...

maisaa kah aru

arstionu ütles ...

andres, tänud! aga muide ma ei käinud pereõhtut pildistamas vaid järgmisel päeval vennastumist. ning eesti on tõesti armas konnatiik küll :)

ilves... aga võibolla peakisdki rohkem huumorit kirjutama :P

ja andra, aga kes siis saab?

mummukesed :)

Oryx ütles ...

üldse sa oled postituse teinud kell 16:25 ja editi lisanud 16:17, mis ei ole üldse loogiline, mis tähendab, et matrixis on klitš või et priit lihtsalt valetab meile headele inimestele. äää.

arstionu ütles ...

kallikene :) vaata kui sa redigeerid postitust (edit posts) siis saad sa seal all klikata lingil 'Post Options', mis sulle omakorda avab võimaluse muuta postituse aega ja kuupäeva, ehk siis peale seda 16:17, ma muutsin seda lihtsalt värskemaks, et ta postituste ülemises otsas kükitaks.

Näedsa, iga päev õpid midagi juurde :P

Oryx ütles ...

:) tegelikult ei saa seda siin siiski õppimiseks pidada, sest ma ei kavatsegi meelde jätta või aru saada. aga lahe ja.

arstionu ütles ...

ignorant