ma kuulates klappidest pärti
mõtlen eestile, me keelele,
kuidas eila tegin pasteeti,
kuidas me keel mekib meelele.
ses maitses on midgi erilist...
kuid,
kas midagi väikest on erilist,
kas miskit imelikku on erilist,
kas midagi keerulist on erilist?
on,
kuid vaid meile on,
ei teistele vist.
mõtlen eestile, me keelele,
kuidas eila tegin pasteeti,
kuidas me keel mekib meelele.
ses maitses on midgi erilist...
kuid,
kas midagi väikest on erilist,
kas miskit imelikku on erilist,
kas midagi keerulist on erilist?
on,
kuid vaid meile on,
ei teistele vist.
4 kommentaari:
töötab.
tänu pasteedile ja tänu sellele, et see asi sulle korda läheb.
jaa, anonymous, töötab
arstionupriidule nüüd lingid onuaapo avatud retseptidele:
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=25089109&postID=114470199801793675
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=25089109&postID=114780833671435502
ma tänan nende linkide eest aapo, suht tõsine retsept ning küüslauguvärgiga on sul samuti õigus (kadri hüppaks lakke sellise koguse pele :)
ma tegin küll oma vanaema hästi lihtsa retsepi järgi, kuhu sisuliselt komponentidena kuuluvad vaid loomamaks, sea ribiliha, porgand, sibul, või, brändi, sool ja pipar. protsess hõlmab maksa lühiajalist sibulaga/sidrunimahlaga marineerimist; sibula, maksa, ja liha pruunistamist ning hautamist; ja lõpetuseks otseloomulikult korduvat läbiajamist, järelmaitsestamist brändi ning pipra/soolaga ning korralikku segamist ja kohevamaks kloppimist.
Tulemus on hästi pehme maitsekogemus, ei mingeid karjuvaid, teravaid noote vaid hõrk, tasane maitse. Super värske saia ja või peal.
Fakt on, et järgmine kord proovin sinu retsepti järgi.
--
nüümus on vahur
andra on teede
aapo on ilves
Postita kommentaar