teisipäev, jaanuar 26, 2010

musta härga...


musta härga lüpsin mitu tundi.
mitte tilkagi t'ast kätte ma ei saand.
küll ma püüdsin teda, raiska, sundi -
ikka sama oli resultaat!

/ sõnad alfred veiksar, viis hans trass, kirja pannud erast parmasto, [erast parmasto: "ühe seenevana elupäevad"] /

vanasti kirjutati tõesti teistsugust luulet... tänapäeval ei tuleks selle pealegi, et ka härga võiks lüpsta üritada. "mis see härg on - lehma sugulane vä? "

igatahes - tehniliselt, viimasest reast peaks sõna "oli" eemaldama, saaks kohe parem rütm.

aga teemasse tagasi - on tõsi, et vanasti kirjutati teisi tekste. see on ka loomulik, et keegi ei kirjutanud, kuidas ta msn'i üritas lüpsta, või karjas käies välismaal elava girl-friendiga skype'ida:

MSNi lüpsin tunni
tilkagi ei kätte saand
küll ma püüdsin raiska sundi
ikka sama resultaat

samuti ei kirjutatud tõenäoliselt vanasti selliseid tekste, mismoodi maarjamõisa polikliinikus meestearstil käies (sperma)proovide andmine kusagil üksikus hästivalgustatud puhtas peldikus päris kaua võib võtta:

lüpsi m.nni mitu tundi
tilkagi ei kätte saand
küll ma püüdsin raiska sundi
ikka sama resultaat

seejuures olid meestekliiniku ruumid maarjamõisa polikliinikus 90' lõpus ja 2000' alguses, küll samas majas, kuid siiski mujal ning nõukaaegselt õõvastav-jubedad.

ma mäletan siiani väga selgelt oma esimest androloogi-külastust, mil mingi hetk suruti mulle plastist tops pihku ja öeldi, et siin on võti, ruumi number selline, lähete sinna ja tulete täis topsiga tagasi. minu küsimuse peale, milline see ruum on, võttis arst väikese mõtlemispausi ja vastas: "pragmaatiline".

sellest ajast peale omab see sõna minu puhul väga kainestavat efekti, sest ruumiks oli lihtsalt väga kitsas, hämaravõitu, nõukaroheliste seinte ja -pruuni põrandaga peldik. Istuma pidi nõukarohelisel peldikupotil - millel õnneks oli prilllaua peal ka kaas. võiks öelda, et see oli üks mu tudengipõlve algusaastate "pragmaatilisemaid" kogemusi.

täna on asjad hoopis paremad, ruumid pole klaustrofoobsed. need on kliiniliselt puhtad ning samuti on mainitud sihtotstarbeliste ruumide varustuses täiesti arvestatav temaatiliste ajakirjade kogu. mitte et neid ajakirju puudutama või lugema kutsuks... ei või kunagi teada, palju neid teisi lugejaid enne sind seal olnud on. teate ju küll mehed - mõnede naiste puhul võib tekkida sarnane tagasipõrkemõte.

lüpsin m.nni mitu tundi
tilkagi ei kätte saand
küll ma püüdsin raiska sundi
ukse taga koputas...

1 kommentaar:

mihkel ütles ...

härg, muide, on küll lehma sugulane.. gayvend noh : )
või transvestiitvend. .:D