esmaspäev, juuni 11, 2012

ka armuke facebooki sõbraks!


Kõik algab sellest, kui mees, istudes oma koduarvuti taga, lisab Facebookis endale uue sõbra - oma armukese.

Ta teeb seda märkamata, et on sisse logitud oma abikaasa Facebooki konto alt. Naine on unustanud end eelmisel korral väjla logida.

Edasi võiks lugu keerelda selle ümber kuidas:

  1. Armuke saab teada, et ta on armuke. Seda järeldab ta faktist, et mees on abielus.
  2. Armukese ja mehe vahel toimub kohutav stseen. (Vahepeal on abikaasa vastanud sõbrakutsele.)
  3. Veidi aega keskendub teos mõlema sisevõitlusele.
  4. Armuke, kes varem polnud armuke avastab endas ootamatu mõrra geeni, ja hakkab abikaasaga suhtlema, sõbruneb temaga, ilmudes ühel õhtul abikaasa kutsel mehe ja abikaasa koju õhtusöögile.
  5. Mees jääb 10sek jooksul 3 aastat vanemaks, hakkab silmnähtavalt peast halliks minema ning näost samuti, sest mõrdamise tulemus tõotab muutuda katastrofaalseks.
  6. Teos keskendub seejärel jubedale võimumängule, kus armuke survestab meest tegema alandavaid asju. Alanduste rida lõppeb sellega, et armuke sunnib mehe endaga veel ühe kora seksima.
  7. Akti salvestab ta videole.
  8. Armuke ja abikaasa on vahepeal aga päriselt sõbraks saanud.
  9. Veel veidi sisevõitlust, seekord armukese poole pealt, kuna tal hakkab abikaasast kahju. Mehest teos enam palju ei pajata, sest temast on saanud stressi tõttu inimvare, abikaasa kahtlustab mehel vähki.
  10. Armuke tunnistab loo mingil (endale sobival kujul) abikaasale ülesse.
  11. Abikaasa ei usu teda
  12. Armuke näitab videot
  13. Täielik krahh, abielu tükid lendavad, inimesed karjuvad, nutavad, keegi mõleb tõsiselt enesetapule ja teeb ebaõnnestunud katse, keegi andestab.
  14. Kaks naist jõuavad ühisele järeldusele, et mees on kõiges süüdi, ja sõprus muutub tugevamaks. (Tähelepanelikule lugejale on juba punkti 11. juures selge, et teos räägib tegelikult nende kahe naise suhtest)
  15. (Kuna kirjanik on vahepeal korralikult joonud, siis tundes, et midagi on teosest puudu, rikub ta teose, lisades lõpplahenduseks, et) kahe naise vahel tekkib sügavam kiindumus, mis areneb edasi kiiksuga lesbisuhteks.


LÕPP


/ kas kellelgi on stsenaariumit vaja? /

6 kommentaari:

Rents ütles ...

Kui armuke ei teadnud, et ta on armuke, ongi ju mees kõiges süüdi. Mängigu avatud kaartidega (VÄHEMALT ühe naise ees, kuigi tänapäeval on võimalik ka suhtesse piisavalt vabameelseid naisi leida, probleemiks enamasti on pigem see, et nad tahavad endale samu õigusi) ja jääks pooled probleemid olemata.

Kader ütles ...

Kas ma olen ainus, kellele tundub, et kahe esimese punkti loogika lonkab?

Kaur ütles ...

Stsenaariumiga oled hiljaks jäänud, "Roheline mees" sisaldab umbes sama lugu. Loomingu Raamatukogu 1991.

Kader ütles ...

Jaa, "Roheline mees" oli hää ...

arstionu ütles ...

midagi uut on raske leiutada, isegi kui endale tundub, et on originaalne idee - roheline mees on kirjutatud 69 aastal, mu lemmikul. Peaks lugema. Facebooki seal kahjuks ilmselt sees pole.

arstionu ütles ...

No kuulge, see et ühes teoses leiab lesbisuhte, armukese, ja alkoholismi ei tee seda teise samu elemente omava teosega küll umbes samaks looks :D

Rohelise mehe sisu ja point on pigem ümber tütre ja isa suhete mida dipitakse räige pornograafia ja perversuse kastmesse. ime kah, et see 21. aasta taha templi mälule jätab.