kolmapäev, juuli 02, 2008

ühe roti
kõige märkimisväärsem omadus
on suuremeelsuspuudus

4 kommentaari:

Florian ütles ...

VÄGA nõus. Tihti jääb see ikka väga väikeste asjade taha kinni ja ei osata näha ka kõike seda, mis nende heaks on terve elu tehtud.

Anonüümne ütles ...

Tere Priit,

vaatasin, et sul on oma reiside kohta eraldi blogid tehtud. Kui niimoodi reise palju koguneb, siis on ka kõigile eraldi emaili aadresse vaja. Kas sellest ei või tekkida ohtu, et mingil hetkel on mingi emaili aadress aegunud (pole kindel, kas nt. *@gmail.com aadressid aeguvad, aga pigem vist aeguvad) ja seetõttu ei saa enam ka oma blogile ligi?

arstionu ütles ...

üldiselt haldan kõiki oma bloggeri blogisid ühe bloggerri konto kaudu, mis on muide vanem isegi kui gmaili oma. nii et ei pea olema mitut mailiaadressi, ning lisaks kõigele, on mailiaadress su kasutajatunnus siin, ehk unikaalne sõne nii, et mailbox või aadressi pakkuja pole su kontoga seotud.

aegumisega probleemi pole, sest teoorias peaks google'iga midagi väga tõsist juhtuma, et gmail välja sureks, aga siis on ilmselt ka bloggeriga ühel pool. nii et vahet pole.

Anonüümne ütles ...

Samas, kui teha ühe konto alla mitu blogi, siis on see puudus, et nad kasutavad kõik ühte sama eraldatud kettaruumi, s.o 1024MB, mistõttu saab see varem või hiljem täis. Sellest aspektist lähtudes oleks arvatavasti lollikindlam variant eraldi blogi tegemine (ühe reisi tarvis vaevalt, et rohkem kui 1024MB kulub) ja siis sellele n.ö. peamisest blogist viitamine. Selle puuduseks aga siis see kontode haldamise probleem.

Kui sul bloggeri kettaruum täis saab, kas siis plaanid teha uue, stiilis 'arstionu1.blogspot.com' blogi?