reede, detsember 08, 2006

filmifriik: tulnukas, ehk valdise päästmine 11 osas

no tra maivõi, ikka sitaks hea film on, vittu. ja no maitea see on ikka mu uus lemmik tümps nüüd: "august gailit nussis oblikate vahel". tra supakas ribadeks, raisk.

---

Igatahes Rasmus Merivoo on oma lühifilmiga toreda märgi maha pannud. saadaval hästivarustatud failiserverites ning nüüd UUESTI ka veebis 1, 2, 3* (samuti on otse stream'iv, kuid kesise kvaliteediga video olemas ka siin ning google'is).

Märkuseks veel nii palju et antud lühifilm on isegi IMDB listingutes olemas nagu ka tema teine lühifilm 'mis värvi on armastus?' viimasest aga järgmises kandes.

---

Muide, nüüd hiljem ka puhtal kujul filmi soundtrackist Siuru lugu kuulates, võib öelda, et asi on ikka päris piiri peal - st kui filmi kontekstist lugu välja võtta, võib see üht kultuuriteadlikku eestlast päris tõsiselt solvata. Tugev :) Sellele, et tegemist on piisavalt olulise märgiga, viitab ka tõik, et film on olnud inspiratsiooni allikaks nii mõnelegi teisele loojale, näiteks nagu dee jott Limburger.

Ahah, ajakirjanduses on selle filmi osas samuti sõna võetud, näiteks Sirbis. Päevaleht on samuti kirjutanud, aga sealt otsige ise.

---

peeruvahele karjub rull
fakin juuksevärdjas
emane vitupeamunn
tule saunast välja!

ja ta tuli...

---
/ * - ning ilmselt pole sul mõtet esimesel kahel avaneval lehel lihtsalt filmi lingile klikata vaid kohe parema hiireklahvi alt 'Save Link As...' valida (või IE kasutajate puhul midaiganes sarnast ette võtta) ja oodata kuni film on jõudnud turvaliselt kõvakettale. Sama toimingusoovitus kehtib 3. lingi kohta. /

Kommentaare ei ole: